Brno Open 2012
  IO Adult Latin Faces

Brno Open 2012
  IO Adult Latin R2

Brno Open 2012
  IO Adult Latin Redance

Brno Open 2012
  IO Adult Latin R1 Vol.2

Brno Open 2012
  IO Adult Latin R1 Vol.1

Starší galerie

Máca a Zuzka slaví 10let společné kariéry

Ono se to v tom tancování nezdá a krásně mi to hraje do not, protože současná diskuse (v době uveřejnění této galerie) je na toto téma :-D Čím drívě začnete, tím se (statisticky vzato) Vaše situace zlepšuje, co do možností být po dvacítce na vrcholu. Přece jen když se někdo učí hopsat již od útlého věku (a vydrží to přes celé dětství a také jeho rodiče) má lepší výchozí pozici, než ten kdo začne po tanečních. Ale i v naší české taneční historii takové borce máme (Kliment, Swětík, Hošek...)

Máca se Zuzkou spolu tančí desátý rok a tak si to v komorním duchu chtěli s pár lidmi připomenout. Martin začal tančit v 7 letech. Před Zuzkou měl 3 partnerky (Tamara Krutinová, Kristýna Kettnerová, Ivana Chlupová) a v roce 1999 (to mu bylo 14 let) se dal dohromady se Zuzkou. Zuza tančí od 10 let. Před Mácou tančila se 4 partnery a začínala za taneční klub Čermák Liberec( Jiří Kouřil, Jan Šimáně, Tomáš Krch, Michal Vlk ).

Zajímavostí by mohlo být (alespoň pro fandy Zuzky), že Zuza do svých 19 let bydlela kousek od Turnova (přátelé, pozor! Ne Trutnov :-) a do té doby trénovali v 2x týdnu (plus víkendy) a na střídačku jezdili jeden za druhým. Po Gymplu se přestěhovala do Prahy a dál to už "není" extra zajimavý. :-D

Byla docela sranda sledovat Mácu, jak na soutěži tančí polku, má metr-třicet, bílou košili s vycpávkami v ramenou a fiží. Zuza zase coby JUN1 měl velmi charakteristické pohybu rukou (upřímně jsme tam dost řezali smíchy) - tehdy byly všechny 4 její končetiny (kdo by jich taky čekal více, že) nepoměrně dlouhé a hubené. :-D)

Martin
Hobby LAT, Hobby STT